AD/Citrix-salasanan voi vaihtaa osoitteessa https://pwdreset.azets.fi/

Käyttäjätunnukseksi syötetään Azetsilta saamasi tunnus.

Kirjoita tunnuksen alkuun ex\-domaintunniste: esimerkiksi Anna Asiakkaan tunnus on ex\FIasiakas0001 (ja hän syöttää sen kokonaisuudessaan “Username”-kenttään (suomeksi Käyttäjänimi). Tunnus voi olla myös muodossa ex\XX_etunimi.sukunimi (XX on yrityksen tunnus)

Tunnistetun käyttäjänimen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tunnuskoodi, joka tulee syöttää “Tunnuskoodi” -kenttään.

Huomaa, että viesti tulee osoitteesta noreply@azets.com, joten viesti saattaa ohjautua roskapostiin.

Tunnuskoodin syöttämiseen on aikaa 5 minuuttia.

Oikean tunnuskoodin syöttämisen jälkeen voit vaihtaa uuden salasanan.

Hyväksytyn salasanan jälkeen tulee kuvanmukainen ilmoitus.

Sivusto ilmoittaa, mikäli salasana ei ole politiikan mukainen.

Huomioithan, että tunnus lukkiutuu, jos salasana on annettu väärin viisi kertaa 10 minuutin sisällä. Tunnus avautuu itsestään 10 minuutin jälkeen lukkiutumisesta.

Salasanaa ei voi vaihtaa uudestaan 24 tuntiin siitä laskettuna, kun salasana on vaihdettu.

Salasanassa ei kannata käyttää ä- ja ö -merkkejä

Salasanapolitiikka:

Salasanan pitää olla vähintään 15 merkkiä pitkä

Salasanan pitää sisältää vähintään kolmenlaisia merkkejä (esim. ISO kirjain, pieni kirjain, numero)

Salasana pitää vaihtaa 60 päivän välein

Salasana ei voi olla sama kuin jokin kuudesta (6) viimeksi käytetystä salasanasta

Salasana ei saa sisältää missään muodossa sanoja Azets tai Visma

Salasana ei saa sisältää samaa tietoa kuin käyttäjätunnus