Mikäli Basware Analyticsistä aukeava tiedosto herjaa seuravaa:

on selain estänyt liitteen lataamisen oletuksena. Tämä johtuu selaimen tietoturva asetuksista, mutta se voidaan manuaalisesti kiertää seuraavasti:

1) Lataus ei onnistu, vaan herjaa "needs authorization"
2) Klikkaa yläkulmasta kolme pistettä (sama logiikka selaimesta riippumatta, mutta kuva Chromesta).
3) Lataukset
4) Selaimen kautta ladatut tiedostot saa auki tätä kautta vaikka alunperin herja olisikin tullut eteen, ettei oikeudet riitä.

Onnistuuko?