Mikäli organisaatiolla on käytössä SSO kirjautuminen, ja linkki ohjaa suoraan seuraavanlaiseen virheeseen:

Voi tämä johtua selaimen välimuistista ja evästeistä.

Alla ohjeistus välimuistin tyhjentämiseen Chrome selaimella. Chrome on Baswaren suosittelema selain P2P:een käyttämiseen.

1. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  2. Valitse Lisää työkaluja ja sitten Poista selaustiedot.
  3. Valitse yläreunasta ajanjakso. Voit poistaa kaikki tiedot valitsemalla Kaikki.
  4. Valitse Evästeet ja muut sivustotiedot- ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot ‑kohtien valintaruudut.
  5. Valitse Poista tiedot.
  6. Käynnistä selain uudestaan.

Alla kuvat englanniksi, mutta samoissa paikoissa myös suomeksi.