Saat sähköpostiin viestin otsikolla:

Aseta uusi salasana | Basware P2P osoitteesta "asiakas"@p2p.basware.com.

Tästä pääsee viestin lähetyksestä 15 minuutin ajan vaihtamaan salasanan sinisen laatikon linkistä, joka ohjaa seuraavanlaiseen näkymään.

Yleiset salasanaehdot ovat seuraavat:

Salasanan pitää olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen pitää sisältää vähintään yksi iso kirjain (A-Z), pieni kirjain (a-z), numero ja erikoismerkki. Sallittuja erikoismerkkejä ovat !”#&()=£${[]}\

Älä käytä salasanassa nimeäsi äläkä mitään sen osaa.

Salasana ei saa olla täsmälleen sama yhdenkään 24 aikaisemman salasanan kanssa.

Mikäli tuota linkkiä ei 15 minuutissa pääse klikkaamaan niin tulee järjestelmää pyytää lähettämään uusi salasanan vaihto linkki. Tämä tapahtuu viestissä olevasta "pyytää uutta linkkiä" kohdasta, joka ohjaa seuraavaan näkymään:

Tässä username on alkpuperäisessä viestissä tummennetulla näkynyt nimi ja verification kohtaan tulee syöttää laatikossa näkyvä teksti. Tässä kannattaa käyttää pieniä kirjaimia.

Mikäli tuo laatikko näkyy harmaana tulee selaimen välilehteä päivittää (muutamankin kerran) jonka jälkeen yleensä selain saa tekstin näkyviin.