Tämä dokumentti pitää sisällään ohjeet hankintaehdotusten tietojen muokkaamiseen professional-puolella jakautuen eri osa-alueisiin.

Sähköpostin muokkaus

Hyvin yleinen syy hankintaehdotusten käsittelyn epäonnistumiseen on sähköpostin puuttuminen tai sen virheellinen muotoilu. Tällöin hankintaehdotus jää "Viimeistele - Tietojen validoijat" -tilaan, jolloin virheelliset tiedot pitää korjata ja korjauksen jälkeen hankintaehdotus tulee lähettää käsittelyyn. Jos dokumentilla on muitakin virheitä, palautuu se takaisin "tietojen validoijat" tilaan tai herjaa punaisella lähetyksen yhteydessä (riippuen asiakaskohtaisista asetuksista).

Hankintaehdotuksen (ja ostotilauksen) toimittajan sähköpostia pääsee muokkaamaan Hankintamoduulista hankintaehdotuksen Ostotilaukset (1) välilehdeltä. Tämän jälkeen navigoi itsesi näytön oikeaan reunaan kolmeen pisteeseen (2) ja valitse Muuta lähetystapaa, jolloin alla olevan kuvan mukainen valikko aukeaa. Tässä kyseisessä esimerkissä sähköpostiin on jäänyt välilyönti, joka on jakanut osoitteen kahteen osaan ja sitä myöten hankintaehdotuksen käsittely on hajonnut.

Tilauksen vastaanottajan muutos

Rivitietojen muokkaus ja rivien lisäys